projectbikes.bg

1. Регистрация

При попълване на регистрационната форма потребителят се ангажира да предостави вярна, актуална и пълна информация с оглед последваща покупка и доставка, обратна връзка от страна на служител на Projectbikes.bg и т.н.

2. Авторски права

Projectbikes.bg дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставени в сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на Проджект байкс или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на сайта.
Материалите на този сайт са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

3. Стоки и услуги на сайта

В страницата на всяка стока, представена в сайта, са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, с цел да се подпомогне направата на информиран избор при покупката на продукта. Проджект байкс не носи отговорност за неточности в описанието на стоката, не касаещи основните й характеристики и не претендира за изчерпателност на предоставената информация.
Projectbikes.bg си запазва правото да публикува имена, модели и друга информация за стоки на Английски език, когато:
• Съществува опасност при превода й да се изгуби ценна информация относно характеристиките на стоката
• Няма общоприета еднозначна терминология на Български език

4. Цени

Всички посочени на сайта цени са в Лева с включен ДДС и не включват цена за доставка. В случай, че стоката има няколко модификации, на страницата й са посочени цените за всяка от модификациите.
Проджект байкс има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. При разлика на актуалната с обявената цена, Клиентът ще бъде уведомен своевременно по телефон и/или имейл.

5. Поръчки и доставки

поръчки направени посредством projectbikes.bg се изпълняват само при коректно попълнена регистрационна форма.
Заявки изпратени към Проджект байкс преди 16:00 се обработват в същият ден, а заявки изпратени след 16:00 часа или в неработен ден се обработват на следващия работен ден.
Всяка онлайн поръчка се потвърждава по телефона и се изпълнява след изрично заявяване на желание за покупка на конкретните стоки и при заложените условия.
Част от публикуваната информация е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат в момента.
Стараем се да поддържаме актуална информация за наличността на продуктите, но не е изключено да има артикули, количествата от които са изчерпани и това все още не е отразено в сайта.
В случай на заявка за стока, която не е на склад, служител на Projectbikes.bg ще се свърже с потребителя, за да уточни в какъв срок може да бъде направена доставката.
Потребителите могат винаги да сигнализират на екипа на Projectbikes.bg за допуснати грешки относно цени, характеристики на продукти и др., така че да бъдат предприети навременни действия за тяхното коригиране.
При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Прожект байкс си запазва правото да откаже изпълнението на поръчка/и и не дължи обезщетение, освен възстановяване на сумите, платени от потребителя, ако има такива.
Потребителят може да откаже своя поръчка, но ако това се случи след като поръчката вече е изпратена, то извършените вече транспортни разходи са за негова сметка.
Доставките за България се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ.
Заявки над 600 лв. са с безплатна доставка до адрес на клиента. Заявки над 100 лв. са с безплатна доставка до удобен за клиента офис на ЕКОНТ. Доставката на поръчки под 100 лв. е за сметка на клиента.
Всички допълнителни въпроси свързани с бъдещата доставка ще бъдат уточнени в момента на потвърждаване на заявката.
Поръчки до 400 лв могат да бъдат заплатени посредством наложен платеж. За всички останали поръчки вариантите са плащане по банков път при издадена и изпратена от Проджект байкс фактура или плащане на място в шоурум на фирмата.

6. Отказ от поръчка и връщане на стока

Клиентът може да се откаже от поръчката си в 15 дневен срок след доставка, като за целта трябва да върне за собствена сметка продукта на Проджект байкс ООД запазвайки търговския вид и оригиналната опаковка.
Предявяване на отказ от поръчка става чрез e-mail от страна на клиента до emil@projectbikes.bg където следва да се посочат име на клиента, номер на поръчката, причини за отказ, желан начин за възстановяване на плащане.
При отказ от поръчка и връщане на стока, клиентът следва да използва оригиналната опаковка на продуктите като извърши допълнително опаковане и предпазване на стоката, когато е необходимо за предпазване по време на транспорт. Рискът при транспорт при връщане на стока е за сметка на клиента. В случай на повреда при транспортиране на връщаната стока, подмяна или възстановяване на сума няма да бъде извършено.
При частичен или пълен отказ на поръчка, при извършено плащане, възстановяването на цялата или надплатената сума може да се извърши по следните начини:
• Чрез избор на заместващи стоки
• Плащане по банков път – таксите за обратния превод са за сметка на клиента
• В брой в шоурума на Проджект байкс в гр. София, ул. Антим I 26 – при предварителна заявка.

7. Гаранционни условия и сервиз

С всяка продажба на стоки, подлежащи на гаранционно обслужване, Projectbikes.bg издава надлежна гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове. Касовата бележка също е документ за гаранция.
Срок на гаранционно обслужване е посочен към всеки отделен продукт фигуриращ на Projectbikes.bg.
Гаранцията губи валидност:
• при изгубена гаранционна карта
• при опит за ремонт от неоторизиран от Проджект байкс сервиз
• при повреди причинени от неправилна експлоатация
• при нарушаване на физическата цялост на изделието
• при химическо, електрическо или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта
Гаранцията не покрива:
• Ремонти, произлизащи от нормалното износване на велосипедните компоненти (външни гуми, батерии, спирачки, накладки, верига и зъбчатки, лагери и движения, уплътнения и втулки и др.)
• Поддръжка (смазване, почистване, настройки)
• Дефекти, неизправности или повреди, възникнали при велосипедни състезания, скачане от рампи, екстремно каране, акробатични изпълнения и други подобни рискови условия на експлоатация. В тези случаи потребителят единствен носи всички рискове от наранявания, повреди и други загуби, които може да възникнат при подобна употреба.
Гаранционното обслужване се извършва от Проджект байкс, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието.
Гаранционните условия важат при фабричен дефект и при правилна експлоатация на закупеният продукт.
Сервизът на Проджект байкс се задължава в срок от седем дни от предоставянето на проблемният продукт и прилежащата документация да уведоми клиента дали описаният проблем подлежи на гаранционно обслужване и в срок до 30 дни от предоставянето на дефектиралият продукт, той да бъде заменен или ремонтиран ако подлежи на гаранционно обслужване.