projectbikes.bg

Ние, екипът на „Проджект Байкс“ сме запалени веломани, ентусиасти и професионалисти, които превръщаме своята страст в любима работа. Това, към което се стремим е да създаваме стилни велосипеди с подчертана индивидуалност, които носят наслада и удоволствие на своите притежатели. Всеки проект е изработен по индивидуален дизайн и съобразен с вашият бюджет. Съчетаваме естетика и визия, с качество и комфорт!

За нас

Мотото ни „Сътвори своя уникален вепосипед и впечатли със стил“ олицетворява желанието на нашите клиенти, да създадат и персонализират своя велосипед, така, че той да е уникален, да впечатлява и да е в хармония с техния ритъм.   

Проектите ни са естетически и технически издържани, съчетани с опит и внимателна изработка, постоянно тествани и усъвършенствани, за да предоставим най-добрата гаранция за качество и безопасност. Създаваме велосипеди, които самите ние бихме карали с усещане за комфорт, удоволствие и стил.

За нас

Създадохме „Проджект Байкс“ за да споделяме страстта си към колоезденето и полагаме усилия, да изградим представа за насладата и свободата, които то носи в ежедневието. Ако желаете да споделите Вашите идеи, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт или да се отбиете на чаша кафе или чай със съмишленици в нашия шоу рум в София, ул. Антим I 26.

ПОРЪЧАЙ ТВОЯ ВЕЛОСИПЕД СЕГА